Summa sidvisningar

fredag 10 maj 2013

Dagboken och 106 kg Fredag 10/5HUR gick det till!!??? vågen visar 106 kg!!

men jag har fått hjälp, har under en längre tid funderat på saker och ting, bla på 80-talet skulle man fasta. I yngre dar, var jag alltid slank, för att jag omedvetet fastade, för jag var inte hungrig! Nåja allt bantande och all "nyttighets" hysteri och låg självkänsla har gjort att jag ständigt på ett sätt bantat, och här sitter jag nu smällfet!! 

Jag mådde bra av min egna typ av fasta, jag blev pigg och alert och det är inte så konstigt med tanke på vårat ursprung som stenåldersmänniska :) så efter att ha läst ett inlägg på fejjan av Jämtlands bråkiga underbara Doktor Nisse Simonsson ( länk HÄR ) så börjar jag i dag, att ta tillbaka mig själ!!

Hundrasex kilo, är bara ett av hälsoproblemen jag har , i övrigt har jag extremt dåligt minne, ingen energi, ca 2 av 10, inflammationer i leder, astma, allergier emot snart ALLT+ fler sjukdomar konstaterade av sjukvården som jag inte skriver ut här, nedtrampade fotvalv, inflammerade hälsenor vilket gör att jag har svårt att promenera, dålig mage som jag haft efter parasit utbrottet i Östersund Dec 2010, synen har blivit kraftigt försämrad, värk i njurar, jag har också problem med att hjärtat rusar, musklerna krampar, och hur jag än äter vitaminer mm, så blir det ingen skillnad.
Som sagt :) bara skit med kroppen!

Efter att ha sett inlägget på SVT-paly , länk ovan, så börjar jag NU!
jag kommer att fasta 2 av 7 dagar och ändra allt jag kommer att äta när jag är hungrig, äta tills jag är mätt!

Jag börjar morgonen med riktigt varmt vatten, sen blir det Misosoppa och eventuellt lite frukt och nötter, ska inte över 400 kalorier.
jag vill och ska ha tillbaka mitt minne, min hälsa ...fortsättning följer.... :)

Fredagen den 10/5-13
Vikt 106 kg
Minne svagt, gränsar till senil, och det är inget skämt
Energi 2 av 10 möjliga

Ha en härlig dag alla!
Kram
Birgitta Werner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar